Van'da Duygusal Haber: Yürüme Engelli Çocuğun Ayağına Parkı Getirdiler

Yürüme engeli ve epilepsi nedeniyle evden çıkamayan 8 yaşındaki Yusuf Geylani, Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bahçesinde oyun parkı kurulmasına sevindi.

Van’da yürüme engelli ve epilepsi hastası 8 yaşındaki Yusuf Geylani, evinin bahçesinde oyun parkı kurulmasına kavuştu. Yusuf’un annesi Meryem Kızıltaş, belediyeye başvurarak oğlunun parka gitmek istediğini söyledi. Talebi değerlendiren belediye ekipleri, evin bahçesine 2 salıncaklı ve kaydıraklı oyun gurubu yerleştirdi.

Yusuf, annesi ve babası Sinan Kızıltaş’ın yardımıyla bahçeye indi. Kuzenleriyle birlikte salıncağa bindi ve kaydıraktan kaydı. Yusuf, belediyeye ve Vali Ozan Balcı’ya teşekkür etti.

Anne Kızıltaş, “Yusuf parkta oynamayı çok seviyor. Ama evimizin yakınında park yoktu. Belediyeye başvurduk ve bize yardımcı oldular. Yusuf çok mutlu oldu, biz de çok sevindik” dedi.

Baba Kızıltaş ise “Evladımın yüzünü güldürdüler. Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Belediye ekiplerine ve Valimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.