Van'ın İpekyolu ilçesinde, Milli Egemenlik Caddesi'nde bir motosiklet sürücüsü ile karşıdan karşıya geçmek için bekleyen genç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İHA haberine göre; motosiklet sürücüsü, yayaya önce geçmesini işaret etti, ancak yaya da aynı şekilde motosiklet sürücüsüne "önce sen geç" dedi. Bu ilginç diyalog, izleyenleri güldürdü.

Taraflar Şanslarını Yazı Tura Atarak Çözmeye Çalıştı

Yaklaşık bir saat süren inatlaşma sonucunda taraflar, şanslarını "yazı tura" atarak çözmeye karar verdiler. Ancak inatlaşma devam ettiği için sonuç alınamadı. Motosiklet sürücüsü Mehmet Baytar, olayı şu şekilde anlattı: "Kendisi geçmedi, ben de geçmedim. Baktım benim ikna olacağım yok, sonra kendisi geçti." İnatlaşmanın bir saat boyunca devam ettiği belirtildi.

aw094549-07.jpg

Baytar, olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Olaya çok benzer durumlarla karşılaşıyorum, ama genellikle paylaşmıyorum. Bu sefer paylaştım ve çok güzel yorumlar aldım. Van'daki insanlar da şakayla anlayan insanlar, bu ilgiyi beklemiyordum." dedi. Olay, sürücünün kask kamerası tarafından kaydedildi ve sosyal medyada viral oldu.

aw094549-01.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)