Van'da, Kur'an Nesli Platformu ve Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Van’da ‘Hayat Namazla Güzeldir’ Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti (3) Kopya

Beşyol Meydanı'nda toplanan yüzlerce çocuk, ellerinde namazın önemini vurgulayan dövizlerle Cumhuriyet Caddesi'nden Kent Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı. Program, burada Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ezanla başladı. Minik katılımcılar namaz kıldı, tesbihat çekti ve dua etti.

Van’da ‘Hayat Namazla Güzeldir’ Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti (2) Kopya

"Kudüs Evi" Minyatürü Halkın Ziyaretine Açıldı "Kudüs Evi" Minyatürü Halkın Ziyaretine Açıldı

Araştırmacı Yazar Levent Dalgın, “Bu programda kardeşlerimiz hep birlikte cemaatle namaz kıldı. Programın amacı, çocuklarımızı namaza teşvik etmek ve namazı onlara sevdirmekti. Hedefimiz, namazını dosdoğru kılan ve namazı terk etmeyen bir nesil yetiştirmek. Kur'an Nesli Platformu tarafından her yıl düzenlenen bu programda, çocuklar takkelerini takarak arkadaşlarıyla birlikte namaza geldiler, namazın farzlarını ve sünnetlerini öğrendiler. Bugün de bu öğrendiklerini pekiştirdikleri bir final programı gerçekleştirdiler. İnşallah bu tür programlar daha da artar” ifade etti.

Van’da ‘Hayat Namazla Güzeldir’ Etkinliği Coşkuyla GerçekleştiVan’da ‘Hayat Namazla Güzeldir’ Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti (1)Van’da ‘Hayat Namazla Güzeldir’ Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti (4)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı