Bitlis

VEDAŞ Duyurdu: Bitlis'te 26 Ekim Cumartesi Elektrik Kesintisi

VEDAŞ Bitlis merkez ve 2 ilçesinde 26 Ekim Cumartesi bazı mahalle ve köylerde elektrik kesintisinin olacağını duyurdu.

VEDAŞ  yetkilileri Bitlis merkez, Güroymak ve Hizan ilçelerinde planlı bakım ve onarım çalışmalarının olacağını açıkladı. Çalışma öncesi vatandaşların tedbir alınması istenilen duyuruda yetkililer kesintinin olacağı bölge ve saatleri söyledi.

İşte Bitlis’te kesintinin olacağı yer ve saatler..

Bitlis merkezde 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Sekizağustos mahallesi yeni cami sokakta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis merkezde 10. İle 16.00 saatleri arasında Zeydan,Saray mahalleleri ve bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Güroymak ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Kekliktepe, Aşağıkolbaşı, Oduncular, Yazıkonak,Tahtalı, Bebektepe köyleri ile bika (arıtma tesisi) doğugaz depolama merkezi ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Hizan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Gayda,Aşağıdurak,Yukarıdurak,Zeve,Ağaçlı,Kapısuyu,Keklik,Koçlu,Dibekli,Yolbaşı,Aşağıkazanlı köyü ve bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.