Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), çalışanlarında afet bilinci oluşturmak amacıyla tatbikatlarını sürdürüyor.  Bitlis İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen yangın tatbikatına Bitlis İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Tatbikat sırasında, olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler VEDAŞ personeliyle paylaşıldı. Yangın güvenliği, güvenli bina tahliyesi ve yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımı gibi konular üzerine pratik uygulamalar yapıldı.

Haber Kapak Şablon 2024 10 01T155653.993

Bitlis Valisi Karakaya Kiler İplik Fabrikası'nda İncelemelerde Bulundu Bitlis Valisi Karakaya Kiler İplik Fabrikası'nda İncelemelerde Bulundu

Başarılı geçen tatbikatın ardından açıklama yapan VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Ömer Çelebi, “Deprem, sel, yangın gibi afet durumlarında yapılması gerekenlere ilişkin eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Bu seferki afet senaryomuz yangın üzerineydi. Yangın durumunda güvenli bina tahliyesi, yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımı gibi pratiklere katılan çalışanlarımızda afet bilincini oluşturmayı çok önemsiyoruz. Tatbikatımıza destek veren Bitlis İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimize ve tatbikatı başarıyla tamamlayan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Kapak Şablon 2024 10 01T155721.841

Muhabir: Alev Yaşar