Bitlis

VEDAŞ'tan Bitlis Merkez ve 3 İlçeye Kesinti Öncesi Uyarı!

VEDAŞ Bitlis merkez, Ahlat, Tatvan ve Hizan ilçelerinde yarın elektrik kesintisi öncesi vatandaşları uyardı. Kesinti ne zaman, saat kaçta ve ne zamana kadar devam edecek? İşte detaylar..

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), 18 Ekim Cuma günü (yarın) Bitlis merkez dahil üç ilçede planlı bakım onarım çalışmalarının olacağını açıkladı. Bu kapsamda yetkililer kesinti öncesi vatandaşları uyardı. İşte merkez ve ilçelerinde kesintinin olacağı yer ve saatler.

Bitlis merkezde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Keklikdüzü köyü yolcular, Dereyolu, Doğruyol köyü ile bölğeye bağlı özel trafo ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Bitlis merkezde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında İçmeli köyü, Deliklitaş köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Tatvan İlçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı, Aktoprak, Dönertaş, Beşikli, Keperek, Kömürlü köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Tatvan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Yeşilmezra mahallesi köy içi tr2 de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Ahlat ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Selçuklu mahallesi ve İkikubbe mahallesi bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Ahlat ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Erkizan ve Selçuklu mahalleleri ile Devlet Bahçeli bulvarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Hizan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karbastı ,Yamaç ve Koçyiğit köyüne ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.