HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HAMAS'ın şehit edilen lideri İsmail Heniyye'nin yerine seçilen Yahya Sinvar için tebrik mesajı yayımladı. Filistin İslamî Direniş Hareketi HAMAS, şehit lider İsmail Heniyye'nin yerine, hareketin Siyasi Büro Başkanlığına Yahya Sinvar'ın seçildiğini duyurdu.

Yahya Sinvar'ın HAMAS Siyasi Büro Başkanlığına seçilmesiyle ilgili tebrik mesajında Zekeriya Yapıcıoğlu şunları kaydetti:

"Filistin İslamî Direniş Hareketi HAMAS, geçtiğimiz hafta şehid edilen İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar'ın seçildiğini duyurdu. 

65F34E3D63198A575D9B6D9A

Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi

HAMAS'ın aldığı bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Yahya Sinwar'ı tebrik ediyorum. 

Mücadele tarihleri boyunca her bir lideri şehadete kavuştukça bağrından çıkardığı yeni liderlerin komutasında mücadeleyi yükselten İslamî Direniş Hareketi HAMAS, istikametten şaşmadan, daha güçlü bir şekilde zafere doğru yürüyecektir inşaallah. 

Akıtılan kan ve gözyaşlarının en yakın zamanda dinmesini, kutlu bir zaferle mazlumların sürur bulmasını Aziz olan Allah'tan diliyor, Filistinli kardeşlerimizin destansı direnişlerini selamlıyorum.

Cc17A710 Gcoe2N3T4Dy8T2N6N4K5C

Mescid-i Aksa'nın ve Filistin topraklarının hürriyeti için bir asırdır işgal, katliam ve soykırıma karşı izzetlice direnen kardeşlerimize muvaffakiyet, yakın ve kesin bir zafer diliyorum."

Muhabir: Mehtap Çelebi