Güncel

Yargı’nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak setlere dönüyor! Yeni dizide bambaşka bir rolde olacak… Partneri de çok ünlü bir isim

Yargı dizisindeki Pars Savcı rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Mehmet Yılmaz Ak, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu setlere o diziyle dönecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş yine çok önemli bir bilgi ile dizi severlerin karşısına çıktı. Popüler dizi Yargı’da başrollerden biri olan ama diziden olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni dizisini Altuntaş açıkladı.

Yargı’dan ayrılığı sonrası yapım şirketi ile de arası açılan Ak, yeni bir dizi projesi ile ekranlara geri dönecek. Ak’ın yeni dizisinin adı, partneri ve kanalı belli oldu. Bu bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş verdi. İşte detaylar.

BAHARDAN ÖNCE DİZİSİ SHOW TV’DE BAŞLIYOR

Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni dizisi, MF Yapım’ın Show TV için hazırladığı Bahardan Önce isimli dizidir. Dizi, Güney Kore’de ekranlara gelen ve çok beğenilen Doctor Cha adlı diziden uyarlanmıştır. Dizinin senaryosunu Ayça Üzüm yazarken, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

Bahardan Önce dizisi, bir doktor çiftin yaşadığı dramatik ve romantik hikayeyi anlatıyor. Dizinin başrol oyuncuları ise Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar olarak belirlendi. İki ünlü oyuncu, dizide karı koca rolünü üstlenecek. Dizinin ne zaman başlayacağı ve diğer oyuncu kadrosu ile alakalı bilgiler ise henüz netleşmedi.

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?

Mehmet Yılmaz Ak, 1986 yılında Diyarbakır’da doğdu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok özel tiyatroda sahne aldı. 2008 yılında yazdığı 5. Basamak adlı oyunu ile misyon ödülü kazandı.

Televizyon dünyasına Ben de Özledim dizisiyle adım attı. İçerde, Dudullu Postası, Kurşun ve Ya İstiklal Ya Ölüm, Çukur, Hakan: Muhafız, Halka, gibi önemli dizilerde de rol aldı. Son olarak Yargı dizisinde Pars Savcı karakterini canlandırdı. Ancak sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Yapım şirketiyle yaşadığı sorunlar gündeme geldi. Sinema kariyerinde ise Kırık Kalpler Bankası, Nekro, Anons, Buğday, Peri Ağzı Olmayan Kız gibi filmlerde oynadı. Ak son olarak yargı dizisinde Pars Savcı rolü büyük beğeni toplamıştı.