Çay Fiyatlarına Zam Geldi Çay Fiyatlarına Zam Geldi

Son dönemin en çok takip edilen ekonomistlerinden İslam Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. İLKHA haber ajansına göre, Kişisel sosyal medya hesabından altın ve dolardaki son durumu değerlendiren İslam Memiş, son paylaşımlarıyla altın yatırımcısına seslendi. İslam Memiş, gram altın almak için henüz en ideal zamanın gelmediğini belirtiyor.

Piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların bu dönemde ellerindeki varlıklara sahip çıkmaları gerektiğini söyledi: “Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16.” İslam Memişi piyasanın kontrolünde teknik ve mantığın değil, manipülasyonun etkili olduğunu hatırlattı.

GRAM ALTIN ALIM ZAMANI GELDİ Mİ?

647ec9c2ae1050cf5f417caa.webp

Gram altın yatırımcısının yakından takip ettiği isimlerden İslam Memiş’in güncel dolar ve altın analizleri dikkat çekti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü ekonomist, elinde TL bulunduran yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Ünlü analist, “Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim” diyerek yatırımcılara seslendi.

Geride kalan ekim ayının altın için ucuz değil “bedava” olduğunu vurgulayan İslam Memiş, bu dönemde tavsiyesine uyup altın alanların fırsatı değerlendirdiğini söyledi. Kendisini dinlemeyenlerin zarar ettiğini hatırlatan analist, gram altın görüşlerini açıkladı.

ALTIN YATIRIMCISINA “BEKLE” TAVSİYESİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son dönemde yatırımcıların en çok takip ettiği isimlerden biri haline geldi. Özellikle altın fiyatlarının manipüle edildiğini belirten ünlü analist, bu yıl içinde ons altında yükseliş yaşanacağını öngörüyor. İslam Memiş, yatırımcıların henüz altın alımı yapmaması konusunda uyarıda bulunması dikkat çekti.

Gram altın fiyatının serbest piyasalarda 1.835 TL ile 18.40 TL arasında olduğunu belirten İslam Memiş alım için erken olduğunu vurguladı: “Gram altında 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hâlâ 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim.”

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ