Ardahan, yeni güne şiddetli sağanak yağmurla başladı. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak, kısa süre içinde dolu yağışına dönüştü. Dolu yağışı, yollarda su birikintilerine yol açarak trafikte aksamalara neden oldu.

Ardahan Valiliği, kuvvetli sağanağın ardından ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyararak dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye etti.

Ardahan'da Yazın Ortasında Sağanak Ve Dolu Yağışı Etkili Oldu (2)

Ardahan’daki hava koşulları, ülkenin batısındaki rekor sıcaklıklarla tezat oluşturdu. Ardahanlı Mehmet Avşar, batıda insanların sıcaklardan kavrulduğunu belirtirken, ''Batıda insanlar kavruluyor, ama biz daha sıcak yüzü görmedik. Zaten diyoruz ya güneşin üşüdüğü yer Ardahan. Ama yine de batıdaki havaya göre bizim için çok iyi, çünkü biz burada rahatız. Şu anda kristal şeklinde dolu yağıyor" şeklinde konuştu.

Tartışma Korkunç Bir Cinayetle Sonuçlandı: 2 Kadın Öldü, 1 Yaralı Tartışma Korkunç Bir Cinayetle Sonuçlandı: 2 Kadın Öldü, 1 Yaralı

Ardahan'da Yazın Ortasında Sağanak Ve Dolu Yağışı Etkili OlduArdahan'da Yazın Ortasında Sağanak Ve Dolu Yağışı Etkili Oldu (1)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı