Bitlis

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Bitlis’te Esnafı Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2024 yerel seçimlerde partilerinin elde ettiği başarının ardından Bitlis’te bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Muş’tan kara yolu ile Güroymak ilçesine geçerek il teşkilatları ile birlikte bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis merkeze gelerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler sırasında esnaflarla sohbet eden Erbakan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde Güroymak’ta Yeniden Refah Partisi’nin ciddi bir başarı elde ettiğine değinen Erbakan, parti teşkilatına ve vatandaşa teşekkür ziyareti gerçekleştirdiğini kaydetti.

Merkez ziyaretlerinin ardından Mutki ilçesine geçeceklerine değinen Erbakan,  “Değerli Bitlis halkını hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Burada il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Bitlis merkezde de kısa da olsa bir ziyaret gerçekleştirdik. Cenabı Allah hayırlı eylesin. Halkımızla esnafımızla bir araya geldik. Buradan önce Güraymak'taydık. Güroymak’ta bildiğiniz gibi yerel seçimlerde Yeni Refah Partisi çok ciddi bir başarı elde etti. Burada hem teşkilatımıza hem de Güroymak halkına teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Şimdi buradan Bitlis merkezden de inşallah Mutki'ye geçeceğiz. Mutki'de de yerel seçimlerde Yeniden Refah Partimiz büyük bir başarı gösterdi. Ciddi bir oy aldı. Burada hem Mutki teşkilatımıza hem de halkımıza teşekkür ziyaretimizi yapacağız. Ardından da belde b-belediyemiz Aydınlar belediyesine İnşallah ziyarette bulunacağız. Programlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretler sırasında bölge halkının yoğun teveccühü ile karşılaştıklarına değinen Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii ki bu ziyaretlerimizde dün Muş'ta da bugün Bitlis’te de Güroymak’ta da aynı şekilde de milletimizin teveccühünün her geçen gün Refah Partimize teveccühünün arttırdığını müşahede ediyoruz. Görüyoruz en sıcak bir şekilde en samimi bir şekilde bizleri bağrına basıyor bölge halkı. Allah kendilerinden razı olsun. Bu ziyaretlerimizde de esnaflarımızla bir ara geldiğimizde de çok yoğun bir şekilde yeni üye kayıtlarını da gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah bereketli eylesin. Bu vesileyle bir kez daha tüm Bitlis halkına sizin aracılığınıza selamlarımı teşekkürlerimi iletiyorum. Ziyaretlerimizin programlarımızın hayırlı olmasını diliyorum “ ifadelerini kullandı.