Sokakta Çıplak Dolaşan Kişiyi Dövüp Polise Teslim Ettiler Sokakta Çıplak Dolaşan Kişiyi Dövüp Polise Teslim Ettiler

Mardin’de Yetimler Vakfı tarafından, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. 9 Eylül’de başlayan yeni eğitim döneminin ilk haftasında gerçekleştirilen yardımlar, hayırseverlerin destekleriyle sağlandı.

Yetimler Vakfı Mardin Temsilciliği Başkanı Hadi Çakar, yapılan yardımların yetim ailelerin ve öğrencilerin yüzlerini güldürdüğünü belirtti. Çakar, yapılan kırtasiye yardımlarıylala çocukların ve velilerin tebessümlerine ortak olduklarını ifade etti.

Yapılan yardım ve boykot hakkında bilgi veren Çakar şu ifadelere yer verdi:

“2024-2025 eğitim-öğretim sezonunun tüm öğrencilere velilere ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yetimler vakfı olarak Mardin’in Artuklu ilçesinde yetim kardeşlerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Bağışçılarımızın katkılarıyla bu yardım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu sayede yetim kardeşlerimizi sevindirdik. Yetim kardeşlerimize vakıf olarak çantayla beraber içinde defter, boya, kalem ve okul için gerekli diğer malzemelerin bulunduğu kırtasiye yardımında bulunduk. Yapmış olduğumuz kırtasiye yardımında bağışlanan ürünlerin İsrail menşeli ve desteklisi olan firmalara ait olmamasına dikkat ederek, boykot ürünleri çantamızın için yer vermedik. Boykot edilen ürünleri de tavsiye etmiyoruz.”

Kaynak: İLKHA