Yetimler Vakfı Ağrı Temsilciliği, yıl boyunca yürüttüğü yardım çalışmaları kapsamında öğrencilere verdiği burslara ek olarak, hayırseverlerin bağışladığı giyim ve ayakkabıları yetim çocuklara ulaştırdı.

Yetimler Vakfı Temsilcisi Deniz Koçuk, yaptığı açıklamada, Yetimler Vakfı Ağrı Temsilciliği olarak sürekli yardım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bu çalışmalardan birinin yetim çocuklara burs yardımları olduğunu dile getiren Koçuk, yetim çocukların okudukları sürece hayırseverlerin bağışladığı bursları her ay kendilerine teslim ettiklerini söyledi.

Ayrıca her bayram öncesinde giyim yardımında bulunduklarını ifade etti. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde onlarca yetim çocuğun giydirildiğini belirtti.

Koçuk, Kurban Bayramı'nda ise ihtiyaç sahibi ailelere kurbanları dağıtacaklarını ifade etti. Yardımlarının devam ettiğini ve hayırseverlerin katkılarıyla daha fazla kişiye ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Yetimler Vakfı Ağrı Temsilciliği, sürekli yardım çalışmalarını sürdürerek yetim çocukların hayatına dokunmaya devam ediyor.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)