Ünlü oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı ve şair Yılmaz Erdoğan, yeni bir diziye daha imza atıyor. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizinin çekimleri de tüm hızıyla devam ediyor. Dizide, birbirine pamuk ipliği ile bağlı insanların hikayeleri ele alınacak ve dizide Hazar Ergüçlü de pavyon dansçısı rolüyle yer alacak.

Büyük bir merakla beklenen İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan, “Azem Yücedağ” karakteriyle yer alacak. BKM Yapım imzasıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizide Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü isimlerinin yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan isimleri de yer alacak. İzleyicinin merakla beklediği diziden, Hazar Ergüçlü’nün dansçı rolüyle pozları sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar…

PAVYON DANSÇISI ROLÜYLE YER ALACAK

hazal-erguclu1.webp

Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisi “İnci Taneleri” büyük bir merakla bekleniyor. Diziye dair beklentiler gündeme gelirken, diziden bazı kareler de sosyal medyada yer almaya başladı. Merakları artıran görsellerin ardından, Hazar Ergüçlü’nün pavyon sahneleri de çok konuşuldu.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisinde pavyon dansçısı olan “Dilber” karakterine hayat verecek. BKM Yapım imzasıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. İnsana dokunan bir hikayeyi ele alan proje, yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

31 yaşındaki ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) dünyaya geldi. Profesyonel oyunculuk kariyerine Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler isimli sinema filmiyle adım atan Ergüçlü, daha sonra birçok dizi ve filmde rol aldı.

Birçok dijital platform yapımında da rol alan Ergüçlü, ilk televizyon dizisi deneyimini de 2011-2013 yılları arasında Kuzey Güney dizisi ile yaşadı. Ergüçlü daha sonra Medcezir, Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete, Alev Alev ve Hayat Bugün dizilerinde de rol aldı.

Erdoğan'dan Filistin ve Yahya Sinvar Açıklaması Erdoğan'dan Filistin ve Yahya Sinvar Açıklaması

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)