Güncel

Yine İBB yine skandal!!!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan Feshane-i Amire binasını restore ettirip tasavvuf müzesi yaptıracağını beyan etmişti. Burada İslami değerlere hakaret edilmesine ve sapkınların propagandasının yapılmasına izin verildi.

Restorasyonun ardından 22 Haziran'da "Artİstanbul Feshane" adıyla açılışı yapılan binada, sapkınlık propagandası ve Gezi Parkı kalkışmasının övülmesi gerçekleşti.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, İslami değerlere hakaret edilen bir müzede ayrıca çıplak heykellere yer verilerek Eyüpsultan'ın maneviyatına saygısızlık yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) duvara asılan bir kişinin sapkın sözlerini kullanarak açıkça propaganda yaptığı belirtiliyor. Asılan yazıda şu ifadeler yer aldığı görüldü:

"Sosyal hayatta nefes almaya çalışan, mücadele eden bir queer'im. Bu durum Türkiye'de evsiz, işsiz kalmaya yol açabiliyor. Kısacası mülksüzleştiriliyorum, ülkede yaşayan pek çok LGBTİQ+ gibi. Hikayem şöyle gelişti: Açıldıktan sonra hayatımın neredeyse her döneminde farklı konulardan mahrum bırakıldım. Açıldıktan sonra memleketimden uzaklaştırıldım. Üniversitede derslerim zorlaştırıldı, lubunya olduğumu öğrenen ev sahipleri bir şekilde beni evlerinden çıkardılar..."

Bu olayın toplumda tepkilere neden olduğu ve İBB'nin bu tür propagandaları desteklediği iddialarının ortaya atıldığı belirtiliyor. Konuyla ilgili gerekli adımların atılması ve ilgili kurumların soruşturma yapması bekleniyor.

Sergide yer alan bir diğer sözde 'eser'in isminde ise 'Bugün Kendimi Peygamber Gibi Hissettim' sözleriyle İslami değerlere açıkça hakaret edildi ne yazık ki!!!

Çıplak heykeller ve müstehcen çizimlerin yer aldığı sergide Eyüpsultan'ın maneviyatına büyük saygısızlık yapıldığı kaydedildi.