Güncel

Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Muğla'nın ilçesi Milas'ta, yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza sonucunda, 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

Anadolu Haber Ajansından edinilen bilgilere göre kaza, Milas-Bodrum kara yolu üzerindeki Adabükü Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta ilerleyen Hatay Nur Seyahat'e ait otobüs, aynı yönde seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil ile çarpıştı. Kazayı gören çevredekilerin hemen ihbarı üzerine, çok sayıda sağlık ekibi ve kurtarma görevlileri bölgeye sevk edildi.

Kaza sonucunda devrilerek karşı şeride geçen otomobilde bulunan Hüseyin Dursun, maalesef yaşamını yitirdi. Ünal T, Tuncay T. ve Ahmet Z. ise yaralı olarak tespit edildi. Yaralılar, hızla olay yerine ulaşan ambulanslarla Milas Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazanın otomobil sürücüsünün kavşağı dönmeye çalıştığı sırada meydana geldiği iddia ediliyor. Jandarma ekipleri, otobüs sürücüsünün ifadesini almak üzere karakola götürdü.