Beslenme uzmanlarının son dönemdeki gözdesi aç karnına içilen bir bardak limonlu su oldu. Limonlu suyun vücuda faydası saymakla bitmiyor. Her güne limonlu su içerek başlayanlar vücuttan ödem atmanın ne kadar kolay olduğunu görünce şaşırıyor. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bulunan limonlu su aynı zamanda toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyor.

Aç karnına limonlu su içmek son derece faydalı etkiler ortaya koyuyor. Beslenme uzmanları, her sabah aç karnına limonlu su içmenin faydalarını açıkladı. Buna göre doğal detoks olan limonlu su metabolizmayı harekete geçirerek yağ yakmayı kolaylaştırıyor. Vücuttan ödemi atmada etkili olan limonlu su vücuda enerji ve zindelik veriyor.

VÜCUTTA BİRİKEN ÖDEM NASIL ATILIR?

Vücutta biriken ödem ve toksin gibi zararlı maddeleri atmanın yolu limonlu su içmekten geçiyor. Sayısız faydası olduğu bilinen limonlu su en etkili detoks içeceklerin başında geliyor. Bu içeceğin detoks etkisinden en iyi şekilde faydalanmak için doğru şekilde tüketmeniz önemlidir. Sabahları aç karnına içilen limonlu su vücuttaki ödem ve şişkinliği atmada çok etkilidir.

Limonlu suyun vücuda faydaları saymakla bitmiyor. Detoks etkili bu içecek bağırsak hareketlerini düzenleyip sindirim sisteminin çalışmasını destekliyor. Limon suyunu her sabah kahvaltıdan önce aç karnına içmeniz tavsiye edilir. Limon suyunu aç karnına içmek istemeyenler ise spor yaptığı süre içinde veya akşam yemeklerinden önce tüketebilir.

LİMONLU SU İÇMENİN FAYDALARI NELERDİR?

17 İlde FETÖ Operasyonu: 39 Gözaltı 17 İlde FETÖ Operasyonu: 39 Gözaltı

limonlu-suyun-faydalari-nelerdir-shutter-14.jpg

Limonlu su içmek, günlük C vitamini ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamaya yardımcı olacağı için bağışıklık sistemini güçlü tutar. Aç karnına içilen limonlu su asidik bileşenler ile yağ yakım sürecini destekler.

Limonlu su içmek boğaz ağrılarını azaltır. Bağırsakları düzenler ve kabızlık sorununu giderir. Vücudun daha dirençli ve enerjik olmasını sağlar. Limon suyu karaciğerin verimli çalışmasını sağlar. Vücuttaki ödem, iltihap ve zararlı maddeleri atmak için her gün bir bardak limonlu su içmek yeterlidir.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ