Kayseri'de 21 Temmuz tarihinden bu yana haber alınamayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Enes Ahmet Tekin (24), 13 gün süren aramaların ardından viyadük altındaki dere yatağında ölü bulundu.

Tekin, annesiyle hastaneye gittikten sonra öğrenci belgesini yenilemek için fakülteye gitti ve bir daha geri dönmedi. Ailesi tarafından polise kayıp başvurusunda bulunulmuştu.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarına bağlı gönüllülerden oluşan yaklaşık 60 kişilik ekip, Tekin'in bulunması için arama çalışmalarına başlamıştı.

Ankara'da Terör Saldırısı: 4 Şehit 14 Yaralı Var Ankara'da Terör Saldırısı: 4 Şehit 14 Yaralı Var

Derevenk Viyadüğü Çevresinde Hayatını Kaybetti

Tekin'in son görüldüğü Tavlusun Mahallesi'ndeki Derevenk Viyadüğü çevresinde yoğunlaşan ekipler, acı haberle karşılaştı. Genç öğrenci, viyadük altındaki dere yatağında hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Olay yerine gelen ekipler, inceleme çalışmalarını tamamladıktan sonra Tekin'in cenazesini sedyeyle alarak, iş makinesinin kepçesine koyarak viyadük yoluna çıkardılar. Cenaze daha sonra otopsi yapılması için hastane morguna götürüldü.

Tekin'in ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili bilgi ve delillerin toplanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Enes Ahmet Tekin'in ani ve erken vefatı, ailesini, yakınlarını ve okul arkadaşlarını büyük üzüntüye boğarken, acı kaybı tüm çevresi tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)