Güncel

Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 5 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeler ve aparatlar ele geçirildiğini, 5 şüphelinin adli makamlara sevk edildiğini duyurdu.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, 24 Mayıs 2024 tarihinde iki farklı noktada düzenlediği operasyonlarla uyuşturucu madde ve kullanma aparatı ele geçirdi. Operasyonlarda toplamda 62 adet lyrica sentetik ecza, 20.89 gram sentetik kannabinoid, 16 gram kubar esrar, 11 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu.

5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Valilikten yapılan açıklamada, operasyonlar sonucunda M.A., M.D., A.İ., İ.S. ve S.S. isimli 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler, yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Resmi Açıklama

Adıyaman Valiliği'nin konuyla ilgili yaptığı resmi açıklama şu şekilde:

"Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 24 Mayıs 2024 tarihinde 2 farklı noktada yapılan çalışmalar sonucunda; 62 adet lyrica sentetik ecza, 20.89 gram sentetik kannabinoid, 16 gram kubar esrar, 11 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilerek M.A., M.D., A.İ., İ.S. ve S.S. isimli 5 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir."

Jandarma'nın Kararlılığı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu maddeyle mücadeleye yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü ve toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi aldığını vurguladı.