Güncel

Ağaç ve Aydınlatma Direğine Çarpan Araçta 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Afganistan uyruklu Abdulmusavir Gulami'nin yönetimindeki hafif ticari araç, ölümcül bir çarpışma sonucu ağaç ve aydınlatma direğiyle çarpışarak durabildi. Kazada, araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, Korucuk Mahallesi Pamukkale Bulvarı'nda gerçekleşti. Afganistan uyruklu Abdulmusavir Gulami (31) tarafından yönetilen 20 ACH 648 plakalı hafif ticari araç, kontrolünün kaybedilmesi sonucu önce yol kenarındaki palmiye ağacına ardından da bir aydınlatma direğine çarpıp durabildi.

Kaza Haberi: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza haberinin hemen ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın içinde bulunan iki kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada hayatını kaybedenlerden biri aracın sürücüsü olan Abdulmusavir Gulami (31) iken, diğer kişi ise araçta bulunan İsa Şengün (43) oldu.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısı inceleme başlattı ve 2 kişinin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu üzücü olay, trafik güvenliği konusunda daha fazla farkındalık yaratma ihtiyacını bir kez daha hatırlatıyor.