Ahlat

Ahlat'ta AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Tarihi Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Bitlis programları çerçevesinde Ahlat ilçesini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'nun Bitlis ziyareti kapsamında Ahlat ilçesinde tarihi ve önemli mekanlara gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekti. Akbaşoğlu'nun ilk durağı Ahlat Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ve belediye birim amirleri tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında Başkan Çoban tarafından Akbaşoğlu’na geleneksel Ahlat Bastonu hediye edildi. Ziyaretin devamında Selçuklu Meydan Mezarlığı'na geçen Akbaşoğlu'na Başkan Çoban, mezarlık ve Ahlat'ın tarihine dair bilgiler sundu.

Ahlat'ta AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Tarihi Ziyaret Gerçekleştirdi

Akbaşoğlu'nun Tarih Dolu Ahlat Ziyareti ve 2071 Vizyonu

Mezarlık ziyareti esnasında konuşan Akbaşoğlu, Ahlat'ı ziyaret etmenin mutluluğunu ifade ederken, tarihin önemine dikkat çekti. Ahlat'ın, Anadolu'nun tarihine ışık tutan köklü bir ilçe olduğunu belirtti. 1071'den 2071 vizyonuna atıfta bulunan Akbaşoğlu, Türkiye'nin geleceğine dair umutlarını ve vizyonunu paylaştı.

Ahlat ziyareti kapsamında Abdurrahman Gazi Türbesi'ni de ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili, ardından Adilcevaz ilçesine geçti. Bu ziyareti esnasında AK Parti Bitlis Milletvekili Turhan Bedirhanoğlu, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ve birçok partili Akbaşoğlu'na eşlik etti.