Güncel

Anadolu Otoyolunda Korkunç Trafik Kazası:2'si Ağır 6 Yaralı

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde, hafif ticari aracın otomobile çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, 2 kişinin durumu ağır.

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde, İstanbul istikameti 2. viyadük mevkiinde, Muzaffer B. yönetimindeki 34 BUJ 450 plakalı hafif ticari araç ile Halil K. tarafından kullanılan 06 DNN 769 plakalı otomobil arasında bir kaza meydana geldi. Kaza, yol yapım çalışmaları nedeniyle yavaşlayan otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu gerçekleşti.

Olayın haber verilmesi üzerine, sağlık ekipleri ve jandarma hızla olay yerine sevk edildi. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Muzaffer B. ve eşi H.B. ile otomobilde bulunan M.K, F.K, D.K. ve M.K. olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kazada hafif yaralanan ve korkuya kapılan 2 çocuk, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.