İkinci El Araç Satışları Neredeyse Durmak Üzere, Alıcı Bulmak Zor İkinci El Araç Satışları Neredeyse Durmak Üzere, Alıcı Bulmak Zor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, elde edilen bulgular nedeniyle bir kişinin daha gözaltına alındığını ve Diyarbakır’daki köyde şüpheli olarak 24 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Tunç, 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını ve bu durumun tüm ülkeyi derinden yaraladığını ifade etti. Narin’in amcasının arabasındaki DNA örneklerinin de cinayetle bağlantılı olduğu belirlendi.

Narin Guran Arama Kurtarma 1200X675

Bakan Tunç, köydeki 269 kişinin ifadesine başvurulduğunu, çapraz sorguların devam ettiğini ve adli soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti. Katillerin en ağır cezayı alacağını vurgulayan Tunç, Cumhurbaşkanının da bu konuda talimat verdiğini ve devlet kurumlarının soruşturmayı yakından takip ettiğini sözlerine ekledi. Ayrıca, çocukların korunması için gerekli tedbirlerin alınacağını ve devletin bu süreçte tüm gücüyle görev yapacağını söyledi.

1200X675 Cmsv2 1B08186B Fdd2 51Cc 876E D3Cef0B8B9D9 8692444

Muhabir: Mehtap Çelebi