Bitlis-Muş karayolunda bugün meydana gelen korkunç trafik kazasında, Muş’un Altınova Beldesi yakınlarında seyir halinde olan M.A. yönetimindeki 35 SCY 29 plakalı otomobil ile F.S. hakimiyetindeki 48 AGY 622 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. İhlas Haber Ajansına göre, Çarpmanın etkisiyle her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, kazada M.A. ve H.S. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Kurtarıldı, Soruşturma Devam Ediyor

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar, AFAD ekipleri tarafından araçlarda sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Araçta sıkışan F.S., H.B. ve Ş.B. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bitlis ve Muş Hastanelerine sevk edildi.

aw076600-04.jpg

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların belirlenmesi için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu acı olay, bölge halkını derin bir üzüntüye boğarken, ailelere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

aw076600-05.jpg

aw076600-02.jpg

Bitlis’te Rahatsızlanan Gazeteci Korkmaz, Son Yolculuğuna Uğurlandı Bitlis’te Rahatsızlanan Gazeteci Korkmaz, Son Yolculuğuna Uğurlandı

aw076600-03.jpg

Editör: Mezher Yamaç