Bitlis Özgüzelderespor’da yeni bir dönem başlıyor. Geçtiğimiz hafta başkan İbrahim Ergün’ün istifasının ardından kulübün yönetim kurulu, tarafından alınan karar doğrultusunda yeni başkan seçildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada Özcan Dalğa'nın Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübünün yeni başkanı olarak göreve başladığını belirti.

Bitlis Dahil 31 İlde PKK/KCK-PYD/YPG'ye Yönelik Operasyon: 176 Gözaltı Bitlis Dahil 31 İlde PKK/KCK-PYD/YPG'ye Yönelik Operasyon: 176 Gözaltı

Yeni kulüp başkanı Dalğa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda göreve başlamanın gururunu yaşadığını belirterek, kulübü Bitlis halkına yakışır başarılarla taçlandırmak için çalışacaklarını ifade etti.

Dalğa, "Bitlis Özgüzelderespor’un yeni başkanı olarak göreve başlamanın gururunu yaşıyorum. Bu güzel kulübümüzü daha ileriye taşımak, Bitlis halkına yakışır başarılarla taçlandırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Sporu, dayanışmayı ve fair-play ruhunu ön planda tutarak, gençlerimize ilham olmayı hedefliyoruz. Destekleriniz bizim için çok kıymetli. Hep birlikte, el birliğiyle kulübümüzü layık olduğu yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Alev Yaşar