Bitlis'in Güroymak ilçesinde görev yapan polis memurları, duyarlı bir davranış sergileyerek kendilerine mektup gönderen Çorum’daki öğrencilere karşılık verdi. Çorum merkez Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Gülten Cevizci'nin öncülüğünde öğrenciler, polis ağabeylerine duygu dolu mektuplar yazdılar.

aw184539-01.jpg

Gönderilen mektupları okuyan polis memurları, bu güzel jesti karşılıksız bırakmayarak öğrencilere hem mektuplar hem de çeşitli hediyeler gönderdi. Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında öğrencilerin mektuplarına karşılık olarak Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere mektuplar yazıldığı ve hediyelerin ulaştırıldığı belirtildi.

aw184539-02.jpg

Gönderilen mektuplar ve hediyeler, Güroymak'ta bulunan sınıf öğretmeni Gülten Cevizci tarafından öğrencilere takdim edildi. Cevizci, Bitlis Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, “14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle öğrencilerimizin mektuplarına karşılık olarak Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli personellerimiz tarafından öğrencilerimize mektuplar yazıldı. Yazılan mektuplar ve Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun'un hediyeleri öğrencilerimize ulaştırıldı” denildi.

aw184539-03.jpg

Güroymak’tan mektuplar sınıf öğretmeni Gülten Cevizci tarafından öğrencilere takdim edilirken, yine gönderilen hediyeler de tek tek çocuklara verildi. Gülten Cevizci, Bitlis Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, “Bizler bugün okullarımızda rahat rahat ders işleyebiliyorsak bu vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin ve emniyet güçlerimizin sayesindedir” ifadelerini kullandı.

aw184539-04.jpg

Meteoroloji'den Bitlis'e Kar ve Tipi Uyarısı Meteoroloji'den Bitlis'e Kar ve Tipi Uyarısı

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)