Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bitlis’te önümüzdeki 10 gün boyunca hava sıcaklıklarının nasıl olacağını açıkladı. Sıcaklığın mevsim normallerinin altında seyredeceği ve kar yağışının etkili olacağı uyarısı yaptı. Bitlisliler, soğuk hava ve kar yağışına karşı önlem almalı. Ayrıca ulaşımda ve sağlıkta aksaklıklara karşı dikkatli olmalılar. Araçlar için kar lastiklerini de unutmayın.

Bitlis’te kış mevsiminin erken başladığı görülüyor. Bitlis’te bugün yağmur ve açık hava hakim. Sıcaklık gündüz 8 derece, gece 2 derece olan sıcaklık, önümüzdeki günlerde -6 dereceye kadar düşecek. İşte Bitlis’in önümüzdeki 10 gün için sıcaklık değerleri.

DİKKAT! KAR YAĞIŞI BAŞLIYOR

sdf654f456sdf654dsf.png

Bitlis’te yarın da yağmur ve bulutlu hava devam edecek. Sıcaklık gündüz 7 derece, gece 3 derece olacak sıcaklık. 27 Kasım Pazartesi günü ise kar yağışı başlayacak. Sıcaklık gündüz 6 derece, gece -5 derece olacak. 28 Kasım Salı günü de parçalı bulutlu ve kar yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklık gündüz 1 derece, gece -6 derece olacak sıcaklık. 29 Kasım Çarşamba günü de parçalı bulutlu ve kar yağışlı bir hava devam edecek. Sıcaklık gündüz 2 derece, gece -4 derece olacak.

HAVA BİRAZ ISINIYOR AMA…

Bitlis’te 30 Kasım Perşembe günü çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık gündüz 4 derecelerde iken gece -4 dereceyi görecek. 1 Aralık Cuma günü de çok bulutlu bir hava devam edecek. Sıcaklık gündüz 10 derece, gece 2 derece olacak.

2 Aralık Cumartesi günü hava güneşli ve bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 11 derece, gece 3 derece olacak sıcaklık. 3 Aralık Pazar günüyse havanın az bulutlu ve olması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 5 derece, gece -3 derece olacak. Pazartesi günü de bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık gündüz 12 derece, gece 3 derece olacak sıcaklık.

Polisi Öldüren Katil Zanlısının Annesi Konuştu: "O Kadar Yalvardım Çocuğumu Alın Diye" Polisi Öldüren Katil Zanlısının Annesi Konuştu: "O Kadar Yalvardım Çocuğumu Alın Diye"

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ