Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Son raporuna göre Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya çevrelerinde yağmur ve sağanak bekleniyor.

Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi

Peki Bitlis’te durum ne? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bitlis için de verilerini güncelledi. Yeni bilgilere göre yağışın geleceği günde belli oldu. Bitlis'te Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan hava tahmin verilerine göre önlem alınması çok önemli. Bu yüzden biz de haberimizde 10 günlük bir süreçte kentte beklenen hava olaylarına ışık tuttuk. İşte tüm detaylar.

SICAKLIK -1 DERECEYE DÜŞECEK

Bitlis’te soğuk hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, kentte önümüzdeki hafta boyunca sıcaklık en yüksek 11, en düşük -1 derece arasında değişecek. Hava durumu ise parçalı bulutlu, çok bulutlu ve yağışlı olacak.

Kentte bugün hava parçalı bulutlu. Sıcaklık en fazla 6 dereceye ulaşacak. Gece ise sıcaklık -1 dereceye kadar düşecek. Kent sakinleri soğuk havaya karşı tedbirli olmaları gerektiğini belirtiyorlar.

Yarın da hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 6, gece -1 derece olacak. Cumartesi günü ise hava biraz daha ısınacak. Sıcaklık gündüz 8, gece 0 derece olacak.

Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık gündüzleri 10 derece, geceleri ise 3 derece olacak.

SICAKLIK VERİLERİ GÜNCELLENDİ

screenshot.png

4 Aralık Pazartesi gününde havanın çok bulutlu olacağı ifade ediliyor. Sıcaklık gündüz 11, gece 4 derece olacak.

5 Aralık Salı günü havanın parçalı bulutlu ve güneşli olacağı ifade ediliyor. Sıcaklık en yüksek 11, en düşük 5 derece olacak. 6 Aralık Çarşamba günü kente bulutlu bir havanın hakim olacağı ifade ediliyor. Sıcaklık gündüzleri 11, geceleri 4 derece olacak.

7 Aralık Perşembe günü hava bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 9, gece 0 derece olarak tahmin ediliyor. 8 Aralık Cuma günü ise kente yağışın geri döneceği belirtildi. Sıcaklık en yüksek 9, en düşük 1 olması bekleniyor.

9 Aralık Cumartesi günü ise hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 0, en yüksek 6 derece olacak. Kentteki soğuk hava ve yağışlı havanın önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ