Son dönemlerde artan fiyatlar sebebi ile maaşları ile ay sonlarına kadar idare edemeyen emekliler, sene sonu yaklaştıkça artan promosyon miktarlarını yakından takip etmeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında düzenlenen maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlenen banka promosyonlarını sorgulayan emeklilere, son olarak Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan bir haber geldi.

Düşük kar oranı dahilinde düzenlediği finansman ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Albaraka Türk Katılım Bankası, çalışan tüketicilerin ardından emekliler için de elini taşın altına koydu. Maaşları ile geçinemeyen ve bu doğrultuda da ek ödeme arayışında olan emeklilere seslenen katılım bankası, 10 bin TL’ye kadar maaş harici ödeme tanımlayacağını bildirdi. Peki, Albaraka Türk Katılım Bankası’nın emekli ek ödeme hizmetinden kimler, nasıl yararlanabilir? İşte ayrıntılar…

MAAŞINI TAŞIYANA 6 BİN 500 TL ÖDEME YAPILACAK

Kasım ayı içerisinde duyurmuş olduğu kart ve finansman kampanyaları ile milyonların dikkatlerini çekerek müşteri sayısını artıran katılım bankası Albaraka Türk, emekliler için de avantajlı bir hizmetinin olduğunu bildirdi.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın web sitesinden alınan bilgilere göre aralık ayının sonuna kadar maaş hesabını bankaya taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren emeklilere, şu tutarlarda promosyon ödenecek:

Bakan Şimşek: "2024 yılında 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" Bakan Şimşek: "2024 yılında 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz"
  • 3.499 TL’ye kadar maaş alan emeklilere: 4 bin 500 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 5 bin TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 6 bin TL
  • 10.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 6 bin 500 TL

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI EMEKLİ EK KAMPANYALARI

emeklilik-j997.jpg

Emeklilere 6 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemelerinin yanı sıra ek fırsatlar da tanımlayacağını bildiren Albaraka Türk Katılım Bankası, 2 otomatik fatura ödeme talimatına 500 TL’lik ödül tanımlayacağını bildirdi.

Yakınlarına referans olan tüm emeklilere kişi başına 500 TL, toplamda ise 3 bin TL’lik referans hediyesi tanımlanacağını belirten Albaraka Türk, böylelikle toplam ek ödeme tutarının 10 bin TL’yi bulacağını bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ