Gazze'deki işgal rejiminin saldırılarında mağdur olan çocuklara Bitlisli miniklerden destek geldi. Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla duyarlı bir adım atan minikler, Gazze'deki akranlarına yardım eli uzatmak üzere Umut Kervanı Vakfı'na teslim ettiler.

Umut Kervanı Vakfı, çocukların bu anlamlı yardımının, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Toplumda yardımlaşma kültürünü pekiştiren bu tür kampanyaların, miniklerin sevgi ve paylaşma bilincini geliştirdiğini belirtti.

savasin-en-buyuk-magdurlarinin-cocuklar-oldugunu-soyleyen-rana-humeyra-uysal-kumbarasinda-biriktirdigi-harcligini-gazzeye-gondermek-uzere-umut-kervanina-teslim-ettigini-soyledi-kumbarasindaki-harcligini-gazzedeki.jpg

Savaşın en büyük mağdurlarının çocuklar olduğunu söyleyen Rana Hümeyra Uysal, kumbarasında biriktirdiği harçlığını Gazze'ye göndermek üzere Umut Kervanına teslim ettiğini söyledi.

Kumbarasındaki harçlığını Gazze'deki akranlarına göndermek üzere Umut Kervanına teslim ettiğini söyleyen Elif Sara Akkan ise, Gazze'deki akranlarını çok sevdiğini ve onların ölmesini istemediğini söyledi.(İLKHA)

BİTLİS'TE BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR BİTLİS'TE BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR

basliksiz-1-30.jpg

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)