Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Tatvan Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel resim sergisi büyük ilgi gördü. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen sergi, döngüsel yansımalar temalı eserleriyle Tatvanlı sanatseverleri ağırlıyor.

Gençlik Merkezi Öğrencilerinin Sergisi Yaşam AVM'de Açıldı

Sergi, Tatvan ilçe merkezinde bulunan Yaşam AVM'nin giriş katında açıldı ve bugün itibarıyla ziyarete açık. Serginin perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi. Gençlik merkezi öğrencilerinin yağlı boya, karakalem, akrilik ve sulu boya gibi farklı tekniklerle hazırladıkları değerli eserler, ziyaretçiler tarafından yakından inceleniyor ve büyük beğeni topluyor.

Tatvan’da Döngüsel Yansımalar Temalı Resim Sergisi Açıldı 1

Sergiyi gezen ziyaretçiler, öğrencilerin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alarak eserlerle ilgili düşüncelerini paylaşıyor.

Öğrencilerin Yıl Boyunca Emek Verdiği Eserler Sergide

Tatvan Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Ömer Faruk Üzer, sergide yer alan eserler hakkında gençlik merkezi öğrencilerimiz, yıl boyunca emek vererek hazırladıkları resimleri sergileme fırsatı buluyorlar. Yağlı boya, karakalem, akrilik ve sulu boya gibi çeşitli tekniklerle ürettikleri eserler, sanatın farklı yönlerini yansıtıyor söyledi.

Üzer ayrıca, serginin geleneksel hale geldiğini ve bu yıl üçüncüsünün düzenlendiğini vurgulayarak, Sergimiz 5 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Tüm sanatseverleri ve ilgi duyan herkesi sergimizi görmeye davet ediyoruz dedi.

Belediye Başkanı Tanğlay, Yol Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi Belediye Başkanı Tanğlay, Yol Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tatvan’da Döngüsel Yansımalar Temalı Resim Sergisi Açıldı

Kaynak: İHA