TRT İç Yapımlar Daire Başkanlığı, yeni yayın dönemine özgün bir konseptle başlayarak belediyelerin çalışmalarını ele alan "Benim Şehrim" belgesel projesini hayata geçirdi. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Proje kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen TRT ekibi, kentteki çekimlere başladı. Yapım ve yönetmenliğini Mevlüt Aydın'ın üstlendiği, sunuculuğunu ise Şahin Şahin'in gerçekleştirdiği "Benim Şehrim" programı, yeni yayın döneminde TRT Kurdî kanalında izleyiciyle buluşacak.

aw093402-3.jpeg

Programda Halka Sunulan Hizmetler İnceleniyor

Tatvan ilçesinde devam eden çekimlerde, halka sağlanan sosyal, ekonomik, kültürel, sanatsal ve spor alanlarındaki hizmetler ele alınıyor. 13’ncü bölümünü Bitlis’te çektiklerini belirten program sunucusu Şahin Şahin,

Bitlis'te Dolu Yağışı Tarım ve Ulaşımı Olumsuz Etkiledi Bitlis'te Dolu Yağışı Tarım ve Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

“TRT İç Yapımlar Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve TRT Kurdi’de yayınlanan ‘Benim Şehrim’ programı çerçevesinde şehir şehir geziyoruz. Bugün ki durağımız ise Bitlis iliydi. Bitlis ilinin değişimi, gelişimi ve yapılan yatırımlarını 7 kişilik ekibimizle hazırlayıp ekranlara getiriyoruz. Tabi biz bu hizmetleri çekerken son derece mutlu oluyoruz. Çünkü bölgede ciddi anlamda bir değişim var ve güzel hizmetler var. Bu hizmetleri ekrana taşımak için bizler de mücadele ediyoruz” dedi.

aw093402-2.jpeg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)