Mardin'in Yeşilli ilçesinde gerçekleştirilen etkili bir uyuşturucu operasyonunda, 70 kilo 400 gram metamfetamin ile uyuşturucu madde üretiminde kullanılan 28 kilogram kimyasal madde ele geçirildi. Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon, uyuşturucu madde kullanımını, bulundurulmasını ve ticaretini engelleme amacı taşıyor.

98 Kilogram Madde Ele Geçirildi

Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda, Yeşilli ilçesinde takibe alınan ve durdurulan bir araçta, aynı zamanda belirlenen bazı adreslerde gerçekleştirilen aramalarda büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Toplamda 34 kilo 100 gram katı metamfetamin, 36 kilo 300 gram sıvı metamfetamin ve uyuşturucu madde üretiminde kullanılan 28 kilogram kimyasal madde, güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi.

mardinde-operasyon-70-kilo-metamfetamin-ele-gecirildi.webp

Operasyon sonucunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA)

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)