Bitlis’te vefat eden 2 Kişinin taziye bilgileri Bitlis’te vefat eden 2 Kişinin taziye bilgileri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 21 yıl aradan sonra Ankara dışındaki ilk Kabine toplantısının Ahlat’ta yapıldığını belirterek, bu adımın Ahlat ve Malazgirt’e verilen önemi gösterdiğini ifade etti.

Erdoğan, Çelik Kubbe Projesi ve Deniz Gücünün Güçlendirilmesine Dair Bilgi Verdi

Erdoğan, toplantıda yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Çelik Kubbe projesinin detaylarını ele aldıklarını ve savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşmak için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Ayrıca, Aksaz Tersane Komutanlığı'nda hizmete giren projelerin donanmanın caydırıcılığını artırdığını ve Türkiye'nin deniz gücünün önemli ölçüde güçlendiğini vurguladı.

Erdogan 2259658

Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılışını yapmanın gurur verici bir an olduğunu belirten Erdoğan, havalimanının bölgeye büyük katkılar sağlayacağını ve muhalefetin eleştirilerinin geçersiz olduğunu ifade etti.

Filistin konusuna da değinen Erdoğan, Filistin halkının direnişine destek verdiklerini ve zaferin er ya da geç Filistin'in olacağına inandıklarını söyledi. Ayrıca, Yeşil Vatan ordusunun gücüne ve orman yangınlarına karşı gösterilen hassasiyete dikkat çekti.

649C4D2486B2456484Dd854E

Muhabir: Mehtap Çelebi