Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa’nın ilk dört maddesiyle ilgili herhangi bir tartışma olmadığını belirtti.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından boykot konulu bir video paylaştı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katledilen Narin Güran üzerinden siyaset yapılmasını ve Tekirdağ'daki istismarı sert bir dille eleştirdi. Her iki olayda da adaletin...

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid Kandili vesilesiyle tüm insanlık için hayırlı dileklerde bulundu ve Hazreti Peygamber Efendiyi hürmetle andı.

Bitlis

Bitlis’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Göz ameliyatıma destek ol Tayyip dede” pankartıyla seslenen küçük Ada’yı, İstanbul Valisi Davut Gül hastanede ziyaret etti.

Bitlis

Bitlis’te açtığı pankartla Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan göz ameliyatı için yardım isteyen 9 yaşındaki Ada Koçyiğit, İstanbul’da ameliyat oldu.

Bölge

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak, suçluların en ağır cezayı alması için süreci bizzat takip edeceğini ve adaletin sağlanacağına...

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025-2027 Orta Vadeli Program'ı (OVP) hakkında açıklamalarda bulundu.

Bitlis

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat’taki Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 15 Eylül'e kadar orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Bitlis

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Bitlis

Bitlis’te  Kamu ve Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılış Töreninde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör sopasıyla siyasetin dizayn...

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali ile yaptığı görüşmede, ikili ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve Filistin konusunu ele aldı.