Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen bir sünnet düğününde yaşanan yemek anlaşmazlığı, kanlı bir kavgaya dönüştü. Bostancı Mahallesi'nde bulunan bir otelde gerçekleşen sünnet düğününe gelen üç kişi, garsonlardan yemek istedi. Ancak davetliler dışında yemek verilemeyeceği cevabı üzerine olaylar gelişti.

Organize suç örgütüne operasyon: 32 gözaltı Organize suç örgütüne operasyon: 32 gözaltı

Tartışma hızla büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Üç şüpheli arasında bulunan bir kişi, yanındaki tabanca ile garsonlar Özkan Kanat ve Serkan Kanat'a üç el ateş etti. Bu şiddetli saldırı sonucu Özkan Kanat başından, kardeşi Serkan Kanat ise bel ve kalça kısmından yaralandı.

Olayın duyulmasının ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Özkan Kanat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sünnet düğünündeki yemek anlaşmazlığı ve ardından yaşanan bu şiddetli olay, etraftakileri dehşete düşürdü. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)