Malatya'da cep telefonu sektöründe yaklaşık 25 yıldır faaliyet gösteren Mahmut Ataş, zorlu bir dönemin ardından yeni bir başlangıç yapmıştı. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde işyeri yıkılan Ataş, enkazlar arasından kurtardığı malzemeleri kullanarak kendi imkanlarıyla bir konteynerde iş yapmaya başlamıştı.

Deprem Mağduru İş Adamının İş Yerinden Değerli Cihazları Çalındı

Ancak bu yeni başlangıç, hırsızların hedefi oldu. Ataş, iş yerinde unuttuğu çantasında yaklaşık 2,5 milyon TL değerinde cep telefonu bulunduğunu ve bu çantanın gece yarısı hırsızlar tarafından çalındığını öğrendi.

Deprem mağduru Ataş, yaşadığı bu hırsızlık olayıyla daha da zor bir duruma düştü. İş yerinde kalan cep telefonlarının bir kısmının borçla alındığını ve bir kısmının emanet olarak bırakıldığını belirterek, bu kaybın büyük bir yük olduğunu ifade etti.

9f9adfe0-6470-4a33-84b2-0b7e9c34110a.jpg

Yapıcıoğlu Özgür Özel'e Seslendi: "SANA BİR SORU SORACAĞIM" Yapıcıoğlu Özgür Özel'e Seslendi: "SANA BİR SORU SORACAĞIM"

Deprem Mağduru Ataş, Polisten Yardım Bekliyor

Olayı hemen polise bildiren Ataş, yetkililerden yardım bekliyor ve çalınan cihazların bir an önce bulunmasını talep ediyor.

Ataş, Malatya'da son dönemde depremin ardından hırsızlık olaylarının arttığını söyleyerek, bu hırsızlık olaylarına bir yenisi eklenmiş oldu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Ataş ve ailesi çalınan cihazların bulunmasını umutla bekliyor.

21b0ecc9-a182-49b1-b494-e94f042f10e3.jpg

esnafin-25-yillik-birikimini-caldilar-6a3bd6a3.jpg

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)