Güncel

Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı 1 Ölü, 1 Yaralı

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Isparta'da yaşanan trafik kazasında, Mustafa E'nin kullandığı 32 GD 749 plakalı otomobil, İstanbul Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü mevkisinde, Yusuf Ekici (21) idaresindeki 32 ABL 594 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ekici'nin kullandığı araç refüje çarparak devrildi.

Kazada Yaralanan Yağmur Selen K'nın Durumu Ağır

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, Yusuf Ekici ve araçta yolcu olarak bulunan Yağmur Selen K. (19) yaralandı. Sağlık ekiplerince Isparta Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yusuf Ekici, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yağmur Selen K'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza anı saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, arkadan gelen otomobilin, Yusuf Ekici'nin kullandığı araca yandan çarpması ve aracın refüje çıkarak devrilmesi anı yer alıyor.(AA)