Şanlıurfa'da bugün yaşanan feci kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Emrah Keklik (22) yönetimindeki 07 NZ 501 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Akçakale kara yolunun 3'üncü kilometresinde seyir halindeyken aniden H.Y. tarafından idare edilen 63 K 7791 plakalı tıra arkadan çarptı.

mkdsamkkasklaskld.jpg

Otomobil Tırın Dorsesine Sıkıştı

Çarpmanın şiddetiyle otomobilin bir bölümü tırın dorsesinin altına girdi ve sıkıştı. Kazayı gören çevredekilerin hızla ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda otomobil başarılı bir şekilde çıkarıldı.

Kazada İki Genç Yaşamını Yitirdi: Ailelerin Büyük Acısı

Ancak maalesef, otomobilde bulunan sürücü Emrah Keklik ve yanında bulunan Yunus Emre Ataşlar (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaşananlar bölgedeki insanları derinden etkilerken, hayatını kaybeden gençlerin aileleri büyük bir acı içerisinde.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın detayları incelenmeye devam ediyor. Şoförlerin dikkatli ve kurallara uygun sürüş yapmalarının önemi bir kez daha vurgulanırken, benzer acıların yaşanmaması için trafik güvenliğine olan hassasiyetin artırılması gerektiği belirtiliyor.

SGK'den "Yenidoğan Çetesi" Soruşturmasına İlişkin Açıklama SGK'den "Yenidoğan Çetesi" Soruşturmasına İlişkin Açıklama

Hayatını kaybeden gençlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda yaralıların da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını umuyoruz. Tüm sürücülere trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma çağrısı yapıyoruz.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)