Bitlis'te PTT 184. Yaşını Çeşitli Etkinliklerle Kutladı Bitlis'te PTT 184. Yaşını Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Bitlis İl Milli eğitim Müdürü Bilal Gür, başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleşen topantıya il ve ilçe mesleki ve teknik eğitimden sorumlu şube müdürleri , il geneli tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürleri, mesleki eğitim merkezi müdürleri katılım sağladı.

Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, toplantının açılış konuşmasında,  ülkenin kalkınmasında en önemli unsur haline gelmesinde mesleki eğitimin önemine değindi.  Toplantıda, ildeki mesleki ve teknik eğitim okulları ve MESEM Müdürlüklerinin genel durumu görüşüldü.

Haber Kapak Şablon 2024 10 23T143812.519

Öğrenci devamsızlıkları konusunda neler yapılması gerektiği belirlendi Öğrencilerin başarı durumlarının periyodik olarak değerlendirilmesi ve takip edilmesi, öğrenci, öğretmen iletişiminin arttırılması, okul, veli işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.

Gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda, Maarif Modeli'nin uygulanması ve eğitim politikalarına yönelik geliştirilmiş projeler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Katılımcıların mesleki eğitim genel durumu değerlendirilmesi adına önerilerini dile getirdikleri toplantı, İl Müdürü Bilal Gür’ün iyi dilek ve temennileri ile tamamlandı.

Editör: ALEV YAŞAR