Yalova'da, Fevziçakmak Mahallesi İnkılap Sokak'ta yaşanan ilginç bir hırsızlık olayı, şehirde büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu olayın ardından şüpheli hırsız, polis tarafından gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı.

2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı 2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı

Söz konusu hırsızlık olayları, bir hafta içinde aynı binada iki bisikletin çalınmasıyla başladı. Buna tanık olan vatandaşlar, güvenlik kamerası görüntülerine bakarak olayı araştırdılar. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, binanın bahçe bölümünün önünde başına çarşaf geçiren şüpheli, neredeyse bir hayaleti anımsatır bir şekilde binaya girdi ve bahçedeki bisikleti çalarak bölgeden uzaklaştı.

Hırsızlığın ardından polis, olayın yaşandığı binanın yanı sıra çevredeki 7 ikamet, 31 iş yeri ve Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kameralarının toplamda 142 saatlik görüntülerini inceledi. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda şüpheli A.E., tespit edilerek gözaltına alındı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemede bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı suçlarından suçlu bulunan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)