Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen 'Maziden Atiye Ahlat' programı, gençler için önemli bir kültürel etkinlik haline geldi. Program, tarih ve kültür sanat etkinlikleri, kitap ve sinema tahlilleri, söyleşiler ve oyun yarışmaları gibi çeşitli içeriklerle öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ahlat Halk Eğitim’de yılsonu sergisi Ahlat Halk Eğitim’de yılsonu sergisi

Geleceğe Işık Tutan 'Maziden Atiye Ahlat' Programı Devam Ediyor (1)

Programa farklı illerden öğrenciler katıldı

Programın 6. haftasında, Giresun, Adıyaman, Kahramanmaraş, Kilis, Ordu, Erzincan, Bitlis, Bingöl, Trabzon ve Rize illerinden gelen öğrenciler ile Sivas'tan gelen misafirler, sabah kahvaltısında Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.  Programa Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Bakanlık Daire Başkanı Abdülhalik Baş, Bakanlık Müşaviri Süleyman Can, Şube Müdürü Salim Ekin ve Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün katıldı.

Geleceğe Işık Tutan 'Maziden Atiye Ahlat' Programı Devam Ediyor (3)

Programın açılışında konuşan Bitlis İl Milli eğitim Müdürü bilal Gür şu ifadeleri kullandı: "Programı'nın açılışında gençlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz ve bu anlamlı etkinliği başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. Geleceğe Işık Tutan 'Maziden Atiye Ahlat' Programı Devam Ediyor (4)

Muhabir: (Vedat Çelebi)