Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yıllardır izleyicileri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisi, bu süreçte reytingleri altüst etmeyi başardı. Kadrosu ve ele aldığı hikayesi ile çok sevilen dizi, Anadolu insanının aile, aşk ve arkadaşlık ilişkilerini samimi bir şekilde ekranlara taşıdı ve izleyicide de bunun karşılığını buldu. 2020 yılından bu yana ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi, bu kez sevenlerini şok eden bir kararla gündeme geldi.

Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor

Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde, daha önce Gülsim Ali İlhan ve Ecem Özkaya gibi isimler de başrollerde yer almıştı. Sevilen dizide geçtiğimiz dönemlerde yaşanan bu ayrılıklar izleyicileri çok üzmüştü. Diziden bir kez daha bir veda haberi geldi ve izleyiciler bir kez daha hüzne boğuldu. İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI İZLEYİCİSİNİ ÇOK ÜZECEK…

13557552-1200x824.webp

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyici ile buluşan, reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, her hafta yeni bölümleri ile milyonları ekran başına kilitliyor. Anadolu insanının sıcak ve samimi hikayelerini evlere taşıyan dizi, ilk bölümünden bu yana sürükleyici hikayesi ile ekranlara geliyor. Ancak kulislerde ortaya çıkan bir veda iddiası, izleyicileri yine çok üzdü.

O İSİM VEDA EDİYOR…

Kulislerden gelen iddialara göre Gönül Dağı dizisi bir ayrılığa daha hazırlanıyor. İddiaya göre dizide “Asuman” karakteri ile yer alan ve izleyicilerin en sevdiği isimlerden biri olan Hazal Çağlar, yakında Gönül Dağı kadrosuna veda edecek.

Gündeme gelen iddialara göre Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisinden ayrılacak. Öte yandan iddialara göre Çağlar’ın ayrılığının yanı sıra Gönül Dağı dizisinde başka ayrılıklar da yaşanabilir. Ancak diziden veya yapım şirketinden henüz bu ayrılık iddialarına yönelik net bir açıklama gelmedi. İzleyiciler merakla gelecek açıklamaları bekliyor.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ