HAMAS’tan Sosyal Medya Çağrısı HAMAS’tan Sosyal Medya Çağrısı

Kahta ilçesi, araç muayene istasyonu bulunmaması nedeniyle vatandaşlar çevre illere gitmek zorunda kalıyor. İlçede yaşayanlar bu sorunu HÜDA PAR İlçe Teşkilatı'na bildirdi. HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, halkı etkileyen bu sorunun çözülmesini talep etti.

Organize Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen açıklamada vatandaşların isteklerini dile getiren Demiral, pansuman tedavilerinin soruna çözüm olmadığını vurguladı. "İlçemizde artan nüfus ile birlikte büyük bir sorun haline gelen araç muayene istasyonu zorunluluğu oluşmuştur. Vatandaşlarımız çoğu kez başka illere gitmek zorunda kalıyor ve bu ekstra masraflara neden oluyor. Bu sorunun çözülmesi için uzun bir süredir gündeme taşımamıza rağmen, ilgili makamların bir girişimde bulunmaması bizleri rahatsız ediyor" dedi.

Demiral, "Bu sorun büyümeden ve insanlara daha fazla eziyet etmeden, gerekli işlemlerin hızlı bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" diyerek yetkililere seslendi. (İLKHA)

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)