Güncel

İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Kaza, Kılıç Kavşağı yakınlarında, Bursa'dan İstanbul yönüne giden Abdurrahman Karataş (36) yönetimindeki 35 AAK 265 plakalı otomobilin, aynı yönde seyreden Ömer Faruk yönetimindeki 41 ASG 504 plakalı otomobile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak bariyerlere çarptı ve yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Yaralılardan 3'ünün durumu ağır

Kazada, Abdurrahman Karataş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Buğra Demir Ülgül (28) araçtan fırladı. Karataş ve diğer araçta yolcu olan Cem Agin (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobillerdeki 6 yolcu ise yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Yalova'daki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından ulaşım normale döndü.