Güncel

İYİ Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi İstifa Edip AK Parti'ye Katıldı

Ağrı Patnos'ta İYİ Parti'den istifa eden İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Müslüm Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'ye katılarak siyasi geçiş yaptı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde siyasi arenada önemli bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Müslüm Coşkun ile beraber yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'ye katılmak için adım attılar. Bu siyasi geçiş, partiler arasında yapılan bir törenle resmileştirildi.

AK Parti Patnos Belediye başkan adayı Abdülhalik Taşkın, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta İYİ Parti İlçe Başkanı Müslüm Coşkun ve ilçe yönetimi ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Coşkun'un kendilerini destekleyeceklerini ve AK Parti saflarına katılacaklarını belirtti. Taşkın, bu siyasi geçişin AK Parti'nin Patnos'taki gücüne güç katacağını ifade etti.

İYİ Parti'den istifa eden Müslüm Coşkun ise yaptığı konuşmada, Patnos'ta AK Parti saflarında siyaset yapmaya devam edeceklerini söyledi. AK Parti Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir ise bu geçişin AK Parti'nin Patnos'taki güçlenmesine katkı sağlayacağını belirtti.(İHA)