Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarparak Canında Oldu Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarparak Canında Oldu

Erzurum'da jandarma ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan bir şahsı başarılı bir operasyonla yakaladı. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 26 Temmuz 2024 tarihinde Palandöken ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda, 08 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen kasten öldürme olayının şüphelisi olan ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K.'yı Yakutiye İlçesi'nde yakaladı.

A W255421 02

Kasten Öldürme Suçundan Aranıyordu

N.K. isimli şahıs, kasten öldürme suçundan aranan bir kişi olarak biliniyordu. Yapılan operasyonun ardından adli makamlara teslim edilen şüphelinin, ilgili suçlardan dolayı cezası kesinleşmişti.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine, aranan şahısların yakalanmasına kararlılık ve azimle devam edilmektedir” denildi.

A W255421 01

Kaynak: İhlas Haber Ajansı