Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, dünya genelinde Filistin'e destek olma çabaları artıyor. Bu kapsamda Bingöl'ün Genç ilçesindeki HÜDA PAR İlçe Kadın Kolları üyeleri, Gazze'ye yardım için harekete geçti.

HÜDA PAR öncülüğünde ülke genelinde başlatılan "Gazze'ye ziynet eşyalarını bağışlama" kampanyasına destek veren kadınlar, Umut Kervanı aracılığıyla yardımlarını iletmek üzere harekete geçti. Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı'na giden HÜDA PAR Genç İlçe Kadın Kolları üyeleri, ziynet eşyalarının yanı sıra nakdi yardımlarda bulundu.

bingollu-kadinlar-gazze-icin-ziynet-esyalarini-bagisladi-5691f3b3.jpg

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri, Genç İlçe Belediye Başkan adayı Ramazan Güner ve İlçe Başkanı İdris Ağırbaş ile birlikte Umut Kervanı Genç Temsilciğine giderek, Gazze'de yardıma muhtaç Müslüman kardeşleri için duydukları hassasiyeti gösterdiler. Yapılan bağışların, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için koordinasyon çalışmaları devam ediyor.

bingollu-kadinlar-gazze-icin-ziynet-esyalarini-bagisladi-f6ce4ddc.jpg

(İLKHA)

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)