Olay geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Murat Nehri'ne giren Süner'in, bir süre sonra suya kapılarak kaybolmasıyla başladı.

İddiaya göre, Süner'in arkadaşları da boğulma tehlikesi yaşadı ancak korktukları için sudan çıkarak eve döndüler ve kimseye durumdan bahsetmediler. Süner'in ailesi, uzun süre kendisinden haber alamayınca arkadaşlarının yanına giderek durumu öğrendi. Ailenin ihbarı üzerine, 112 acil sağlık, güvenlik güçleri, AFAD, UMKE, Kızılay ve TAMGAKUT ekipleri olay yerine sevk edildi.

İki Grup Arasındaki Husumet Silahlı Kavgaya Neden Oldu! 1 Ağır Yaralı İki Grup Arasındaki Husumet Silahlı Kavgaya Neden Oldu! 1 Ağır Yaralı

Haber Kapak Şablon (48)

Elazığ, Diyarbakır, Batman, Sivas, Bitlis ve Erzurum'dan gelen ekipler, su altı arama cihazı olan ROV makinesi ile kapsamlı arama çalışmaları yürüttü. Süner'in cansız bedeni, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre aşağıda, kum ocakları mevkiinde bulundu. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cenaze, hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA