Güncel

Köpek saldırısına uğrayan genç yaralandı

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesindeki bir otoparkın köpeği tarafından saldırıya uğrayan 17 yaşındaki genç, bacağından yaralandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde, otoparka ait köpeğin saldırısına uğrayan 17 yaşındaki M.A., olayda bacağından yaralandı. Genç, kendi imkanlarıyla köpek saldırısından kurtulduktan sonra bacağındaki yarayla Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi aciline başvurdu.

M.A., olayın ardından şikayetçi olacağını belirterek, başkalarının benzer bir durum yaşamaması için yetkililerden çözüm talep etti. Arkadaşı Muhammed Emin Düken,

"Bir otoparkın köpeği sahibi olmasına rağmen arkadaşım sokakta yürüdüğü esnada üzerine saldırdı ve onu yaraladı. Arkadaşım M.A. (17) beni arayarak 'köpek bana saldırdı, acilen gel' dedi. Ben gittiğimde arkadaşım yerdeydi, köpek onun bacağını ısırmıştı. Onu taksiye bindirip Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi aciline getirdim. Onu hemen cerrahi bölümüne sevk ettiler. Hem sağ hem de sol kolundan kuduz aşısı oldu. Bugün başımıza geldi, yarın başkasının başına da gelebilir. Devletten ve belediyelerden sokak köpekleri sorununun önüne geçilmesini istiyoruz." dedi (İLKHA)